ZRNO SOLI

OSMI ROĐENDAN

25.02.2019
8. rođendan slavili smo punih 7 dana (25. veljače - 3. ožujka), a obilježili smo ga s veličanstvenim večerama & ručkovima uz specijalni kuhare i slastičare iz Lijepe Naše, ali i šire …
Zahvaljujemo svima što su bili s nama, te donosimo kratak program kojim smo obilježili naš 8. rođendan:
ponedjeljak, 25.02.
Gost chef: Chef Marko Gajski & pastry chef Tea Mamut
Tema: riba, puževi & crna svinja uz kraljicu slatkog ČOKOLADU
Vinarija: Krajančić & Bire

utorak, 26.02. Gost chef: Hrvoje Zirojević & Braco Sanjin
Tema: Dalmacija u mom oku
Vinarija: Degarra & Medea

srijeda, 27.02.
Gost chef: mladi lavovi dalmatinske gastronomije
Mate Sučić CAMPANELO & Duje Kanajet ŠUG & Toni Klarić VEPAR
Tema: Materina spiza
Vinarija: Kolarić

četvrtak, 28.02.
Gost chef: Bojan Gržentić
Obitelj Zigante
Tema: tartufi – ponos Istre
Vinarija: Zigante

petak, 01.03.
​Gost chef: Hrvoje Zirojević​
Tema: bakalar na 100 načina
Vinarija: Božo Metković

subota, 02.03.
Gost chef: Nihad Mameledžija
Tema: hercegovačke delikatese uz ZS pogled od milijun dolara
Vinarija: AG Vasilj Carska vina

nedjelja, 03.03.
Gost chef: Nihad Mameledžija
Tema: tradicionalna sarajevska meza
Vinarija: AG Vasilj Carska vina