Priča o

... Zrno Soli

#budidrugaciji

Zrno Soli

Restoran ... ZRNO SOLI otvoren je od 01. ožujka 2011. i spada u sam vrh hrvatskog ugostiteljstva. Naši gosti su se vrlo brzo uvjerili da posebnu pažnju poklanjamo hrani (uvijek svježa riba i uvijek nešto novo) i usluzi. Držimo se one da namirnica uvijek mora biti svježa, lokalna i obrađena na način da sve blagodati ostanu u njoj.

Nakon otvaranja, može se reći da smo pokrenuli gastro revoluciju u našem gradu, a gosti za Zrno Soli kažu, ne samo da je splitski, nego i svjetski! Sretni smo što su gosti prepoznali trud i ambiciju na svakom našem pjatu, te obiteljski pristup koji čini da se osjećaju kao u svom dnevnom boravku. Volimo svoj posao i ne znamo funkcionirati drugačije.
Michelin Guide Croatia 2018. / 2019.

Od 1. ožujka 2018. uvršteni smo na Michelin Guide Croatia za 2018. godinu, te smo od svjetski priznate institucije dobili preporuku. Radosni smo što su nas prepoznali i uvrstili na popis Michelin Guide Croatia. Svakako, to nam daje vjetar u leđa i još veću motivaciju i želju za još boljim radom kako bi učinili naš restoran, ali i Split poznatijim na svjetskoj gastro karti. Veliki izazov je zadržati preporuku, ali i otići korak naprijed prema prvoj Michelin zvjezdici. Ustrajno koračamo prema naprijed i vjerujemo u sebe, kao što i naši gosti vjeruju u nas.
Ponosni vlasnik

IVO VRDOLJAK

Ivo Vrdoljak, vlasnik restorana, od ranog djetinjstva, pa do mladenačke dobi imao je tri životne želje – da postane nogometaš Hajduka, da mu Bog podari suprugu iz snova, te da ima i vodi ekskluzivni restoran. Skoro su mu se sve tri želje ispunile ... Zrno Soli je zasigurno jedan od takvih restorana, ljubav njegova života, gđa. Jelena je u svakom trenutku uz njega, a bez obzira što nije postao nogometaš Hajduka san je ispunio činjenicom da je restoran Zrno Soli ponosan sponzor voljenog kluba. Njegova upornost, predanost i velika volja za vođenjem restorana stvorila je brend prepoznatljiv u Hrvatskoj, ali i izvan Lijepe naše.
chef

STJEPAN VUKADIN

Rođen je 1993., a već kao dječak se zaljubio u kuhinju i sve što se nalazi u njoj, ali kako je imao više ljubavi odmah se nije opredjelio za gastronomiju već je s 14 godina ušao u Sjemenište s namjerom da jednog dana bude svećenik. Ali poznato je da su naše zamisli jedno, a Božje sasvim nešto drugo, pa je na kraju s jednog kolosijeka završio na drugi, također u svijet koji voli i gdje se osjeća kao "riba u vodi", ali nikad ne zaboravlja ono Božje u sebi i u ljudima oko sebe. Danas, u 25. godini života šef je kuhinje našeg restorana i jedan od najboljih mladih kuhara hrvatske gastro scene, a prije svega, prijatelj svima oko sebe.
obitelj

... ZRNO SOLI

Našu “malu” obitelj čine mladi ljudi, a i oni malo stariji, ali mladog duha, koji su od početka tu s nama. Od kuhinje, naših glavnih mađioničara, preko naših predstavnika pred gostima - konobara, do naše Kate (Katarina Ševo), glavne i odgovorne urednice cijele naše tvrtke, te našeg glavnog stupa, vlasnika Ive Vrdoljaka, možemo reći da svaki naš čovjek svakim danom živi život Zrno Soli. HVALA im svima ...
#vip

VIP SOBA & VIP TERASA

Posebni doživljaj gostima nudimo i u našoj "skrivenoj" oazi mira, VIP sobi i VIP terasi. Zasigurno smo ponosni na činjenicu da gostima možemo pružiti ekskluzivu u privatnoj sobi ili terasi, a s time se ekskluzivno ponosimo.
U ovim prostorijama održali su se brojne zaručničke i romantične večere, poslovni sastanci i dočekali mnogi ugledni gosti.
Od ljeta 2018. s posebnim novinama ćemo oplemeniti tu našu oazu mira i sve vaše važne događaje učiniti još lijepšima.