U izdanju za 2025. godinu, restoran Zrno Soli s ponosom je nagrađen s četiri toke u prestižnom gastronomskom vodiču Gault&Millau Croatia. Ovo priznanje svrstava nas u sam vrh hrvatske restoranske scene i potvrđuje našu dugogodišnju predanost kvaliteti, dosljednosti i autorskom pristupu kuhinji.
Gault&Millau koristi sustav ocjenjivanja prema strogo definiranim kriterijima – od izvrsnosti jela, tehničke izvedbe i prezentacije, do profesionalnosti usluge i ukupnog dojma. Osvojene četiri toke govore u prilog činjenici da Zrno Soli nije samo mjesto za ručak ili večeru, već iskustvo koje ostavlja trag.


Ovo priznanje dolazi u godini kada slavimo i druge uspjehe – Michelinovu Zlatnu ploču, Chefa godine i niz događanja koja nas dodatno pozicioniraju na gastronomskoj karti Europe. Četiri toke nisu naš cilj – one su potvrda da smo na pravom putu i motivacija da nastavimo stvarati još bolje, hrabrije i drugačije.